Política 24/07/2019

Galmés: "Després de 84 dies d'un govern en funcions se cediran ministeris a partits radicals"

El conseller i portaveu del PP al Consell de Mallorca ha dit que creu que hi haurà un acord perquè Pedro Sánchez sigui president del govern espanyol

Ara Balears
1 min
El batle de Santanyí, Llorenç Galmés, objecte de crítiques des del grup socialista.

PalmaEl conseller i portaveu del PP al Consell de Mallorca, Llorenç Galmés, ha assegurat en una entrevista al programa 'Al Dia IB3' que creu que aquesta dimecres horabaixa hi haurà un acord per investir Pedro Sánchez president del govern espanyol i que "podrem veure com després de 84 dies d'un govern en funcions se cediran ministeris a partits radicals". Amb tot això ha remarcat que la situació que es va viure aquest dimarts al Congrés dels Diputats demostra "la feblesa del PSOE".

El portaveu del PP ha assenyalat que si Sánchez surt com a president del govern espanyol, des de les Balears s'han de demanar moltes coses. "Per començar hem de demanar un millor sistema de finançament, dur a terme la gran mentida del REB i ampliar conceptes i quantitats del conveni de carreteres".

Galmés ha aprofitat l'entrevista per criticar que la presidenta de la institució insular, Catalina Cladera, hagi deixat el teatre Principal sense programació cultural fins al mes de setembre i ha retret que el Pacte d'esquerres hagi començat la nova legislatura “sense gerent del teatre de referència de Mallorca”. En aquest sentit, el portaveu popular ha remarcat que “és una vergonya que el Pacte tanqui les portes culturals a residents i turistes”.

stats