Política 03/08/2019

El diputat del PSIB Pere Joan Pons continuarà al capdavant de la delegació espanyola a l'Assemblea de l'OSCE

Aquest òrgan de l’Organització per a la Seguretat i Cooperació d’Europa està format per representants de més de 40 països

Ara Balears
1 min
El diputat del PSIB Pere Joan Pons continuarà al capdavant de la delegació espanyola a l'Assemblea de l'OSCE

PalmaEl diputat del PSIB-PSOE al Congrés i portaveu socialista a la Comissió Mixta per a la Unió Europea, Pere Joan Pons, ha estat elegit novament president de la delegació parlamentària espanyola a l’Assemblea de l’Organització per a la Seguretat i Cooperació d’Europa (OSCE), segons fa saber la formació socialista en una nota de premsa.

Pons ja ha ocupat aquest càrrec els darrers deu mesos de la legislatura anterior en aquesta assemblea parlamentària formada per més de 40 països. De la delegació espanyola, presidida pel socialista illenc, en formen part parlamentaris i senadors.

"Aquesta assemblea parlamentària tracta diverses qüestions de caràcter global però amb afectacions a tots els territoris, amb comissions sobre drets humans, sobre creixement sostenible, tan fonamental per a les Illes Balears, i sobre terrorisme", explica la nota.

Segons el PSIB, aquest nomenament posa en relleu "el pes dels socialistes de les Illes Balears en el si del grup parlamentari socialista al Congrés i la seva presència en la política internacional".

stats