Política 14/03/2018

El president del GOB Menorca nega que només es mobilitzin contra els governs del PP

Donar a conèixer la feina del GOB a totes aquelles persones residents no menorquines i explicar la importància de les accions mediambientals al sector privat turístic, entre els objectius de Carlos Coll

Ara Balears
1 min
Carlos Coll relleva en el càrrec de president del GOB Menorca a Jaume Obrador.

MaóEl president del GOB Menorca, Carlos Coll, que assumí el càrrec el mes de desembre en substitució de Jaume Obrador, desmenteix que les mobilitzacions que encapçala l'entitat ecologista tan sols tinguin com a objectiu manifestar el descontentament contra les polítiques dels governs de dretes, tal com argumenta el Partit Popular. Coll explica que "l'afirmació és rotundament falsa. Afortunadament, no depenem de les subvencions de ningú. És cert que rebem ajut econòmic per part de l'administració, però sempre a canvi de projectes concrets. No ens mobilitzam contra el govern del PP, ho feim contra aquells que no tenen sensibilitat envers les polítiques sostenibles".

El màxim dirigent del GOB a Menorca assegura que "el que hauria de fer el Partit Popular és actualitzar les seves polítiques al segle XXI. És sorprenent que altres governs europeus conservadors impulsin accions sostenibles o a favor de les energies renovables i en canvi aquí es tanquin en la seva particular bombolla. No són sensibles al medi ambient". Cal dir que l'entitat ecologista viu un dels moments més dolços amb 1.350 socis i centenars de voluntaris que configuren un equip de feina sòlid.

A més, Coll admet que "ser president del GOB és un orgull" i detalla els objectius que han de permetre un progrés econòmic però sostenible. És per això que el president del GOB sap perfectament que els dos reptes més importants que hi ha damunt la taula són "fer arribar a determinats sectors econòmics del turisme les activitats que feim i el paper que desenvolupem a la societat menorquina, i traslladar a la ciutadania les fites que s'han assolit gràcies al paper del GOB, especialment als residents no menorquins".

stats