Política 24/07/2018

La consellera de Turisme qualifica les protestes turismofòbiques com "una anècdota en mans d'uns pocs"

Bel Busquets assegura que lamenta l'incivisme d'accions violentes però respecta el dret democràtic de les manifestacions

Sabrina Vidal
1 min
Arran  Palma i Ciutat per a qui l'habita es manifestes en contra de la massificació turísitca.

PalmaLa consellera de Turisme, Bel Busquets, titlla les protestes a l'aeroport i les pintades a establiments turístics d'Arran i Ciutat per a qui l'Habita d'una "anècdota en mans d'uns pocs".

Sobre la pregunta del diputat del PP Miquel Àngel Jerez sobre si tolera la turismofòbia, Busquets ha assegurat que "lamenta i condemna l'incivisme d'accions violentes i la intimidació a les persones, però també respect el dret democràtic de manifestació". La consellera ha explicat que aquestes manifestacions "venen d'un model, el seu", ha dit referint-se a les polítiques turístiques del PP "de destrucció i consum de recursos".

Jerez ha acusat el Govern de "no fer res" pel que fa als atacs al turisme. "Cap gest cap a les víctimes, cap campanya per reduir-ne els efectes, ni cap denúncia a comissaria, que és el que haurien d'haver fet", ha dit. "Reaccioni i sigui responsable; si no ho fa, serà una turismofòbica més", ha afegit.

stats