Política 08/06/2023

Coll trasllada a Martínez que no esperarà fins al 23-J per a un possible pacte: "O entram ara o no entram"

El candidat de Vox a la batllia de Palma ha fet aquestes declaracions durant una entrevista a esRadio, en la qual ha qualificat de "cordial" la seva reunió amb Martínez

ARA Balears
2 min
Fulgencio Coll, al despatx de Vox a Cort.

PalmaEl candidat de Vox a Cort, Fulgencio Coll, ha traslladat al candidat electe del PP a la batllia, Jaime Martínez, que no acceptarien "la maniobra" d'esperar a les eleccions generals del 23 de juliol per arribar a un possible pacte i ha assegurat que "o entram ara o no entram", perquè "després de les eleccions seria molt complicat fer modificacions en l'estructura". Així s'ha expressat Coll en una entrevista feta a esRadio i recollida per Europa Press, en la qual ha qualificat de "cordial" la seva reunió amb Martínez, a qui ha agraït la "disponibilitat i amabilitat".

El candidat de Vox també ha fet referència a la "dificultat" que pot suposar per al popular "començar la batllia governant en minoria a causa de la situació de debilitat a la qual es veuria abocat", i ha advertit que, en aquest cas, "revertir la situació en la qual es troba Palma seria molt difícil".

"La nostra intenció és compartir el govern municipal amb el PP i donar-li estabilitat aquests quatre anys", ha reiterat Coll, que ha afegit, en aquesta línia, que els 32.000 vots de Vox s'han de veure representats "dignament" a l'Ajuntament. Així, ha destacat que té "claríssim" que el que no hi pot haver són "dues passes". "Ara és el moment de decidir anar amb aquest bipartit amb molta més força", ha assegurat, i ha apuntat que si la decisió és que "quedem a l'oposició, en farem una de constructiva".

D'altra banda, quan ha estat demanat sobre la posició de la direcció estatal del seu partit, Coll ha afirmat que "no posaré cap impediment en absolut per arribar a un acord. "El punt de vista de Vox a l'Estat és el de sumar i donar la mà, però no gratis. Si el PP em diu que compta amb mi en el govern, comptarà amb uns aliats completament solidaris", ha exposat. Per últim, quan li han demanat per una possible abstenció de la seva formació, ha assenyalat que el que no permetrien és "que tornàs el tripartit".

stats