Política 14/05/2022

Cladera, sobre els partits de dreta: "Faran el que sigui necessari per arribar a les institucions"

La presidenta del Consell de Mallorca anima els socialistes a "guanyar" les eleccions del 2023

ARA Balears
1 min
La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, en el Consell Polític socialista

PalmaLa presidenta del Consell de Mallorca i secretària de la Federació Socialista de Mallorca (FSM), Catalina Cladera, ha advertit aquest dissabte durant la reunió del Consell Polític dels "perills" que suposarà que la dreta arriba al poder, i ha animat els socialistes a continuar fent feina per "guanyar les eleccions de 2023", segons informa Europa Press. "Ja ho han demostrat. Faran el que sigui necessari per arribar a les institucions, fins i tot pactar amb la ultradreta. Som el partit que ho pot aturar", ha dit.

"Volem continuar sent la primera força a Mallorca, hem d'ampliar resultats on governam o on estam a l'oposició", ha dit Cladera. "Ara és el moment d'estar presents a tots els racons de Mallorca. Hem d'escoltar, reflexionar i actuar. Aquest Consell ha de servir per escoltar-nos i pensar propostes per avançar cap a l'objectiu comú", ha afegit el president del Consell Política de la FSM, Xesc Miralles.

Per altra banda, la socialista ha destacat la gestió que ha fet el PSIB-PSOE de la pandèmia. "Hem d'estar orgullosos, no hem deixat ningú enrere, hem estat al costat de la gent gran, dels sectors econòmics i hem fet un escut social. Tot i les urgències de la pandèmia, no hem deixat de complir el nostre projecte polític", ha apuntat.

stats