Polèmica
Política 22/09/2022

A Catalina Cladera no li consta que Cort s'hagi retirat del patrocini al Reial Mallorca

El portaveu de l'Ajuntament de Palma va anunciar dimecres que el Consistori no participarà en l'acord amb el club vermell

ARA Balears
1 min
La presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera

PalmaLa presidenta del Consell de Mallorca, Catalina Cladera, ha assegurat aquest dijous que no li consta que l'Ajuntament de Palma s'hagi retirat del patrocini al Reial Mallorca. Cladera també ha manifestat que confia que es continuï treballant en aquesta matèria. "El Consell ha fet la seva part i entenc que la resta de parts estan fent el mateix", ha declarat després de participar en la conferència de presidents amb la cap de l'Executiu, Francina Armengol, segons ha informat Europa Press.

Cladera ha reivindicat que l'acord per patrocinar el club vermell sempre s'ha duit a terme en col·laboració amb la resta d'institucions i ha expressat la seva confiança que continuï sent així. La presidenta insular ha fet aquestes declaracions hores després que el portaveu de l'Ajuntament de Palma, Alberto Jarabo, asseguràs dimecres que Cort no participarà en l'acord del Censell per patrocinar el Mallorca. "L'Ajuntament de Palma no participarà en l'acord del Consell de Mallorca per finançar el Reial Mallorca. És un acord que es limita a la institució insular", va indicar Jarabo en la roda de premsa posterior a la Junta de Govern.

stats