Política 15/03/2022

Ciutadella inverteix 361.000 euros a reforçar el servei de neteja per a l'estiu

S'aposta per millorar l'equipament i augmentar les hores del personal

Iván Martín
1 min
Un vehicle del servei municipal de neteja.

CIUTADELLAL'Ajuntament de Ciutadella ha aprovat una ampliació del contracte de neteja viària per donar resposta a les necessitats del municipi, especialment en temporada turística, quan l'afluència de gent és major. A través d'aquesta modificació, s'introdueixen una sèrie de millores a les prestacions que s'oferien fins ara.

Així, s'incrementa i millora la neteja amb aigua al nucli urbà i a les urbanitzacions, amb una nova màquina fregadora que millora la intensitat de la neteja a la vegada que redueix el consum d'aigua. També augmenten els dies de neteja amb aigua i s'afegeixen sis dies en temporada alta i tres en temporada mitjana i baixa. Això permetrà ampliar l'activitat a les urbanitzacions i també al nucli urbà.

D'altra banda, s'incrementarà el servei de desbrossament, amb el suplement d'un nou equip de dos operaris que s'afegeix a la plantilla ja existent. A més, s'amplia en quinze dies el servei extraordinari de desbrossament que es fa a l'inici de la temporada turística, que començarà l'1 d'abril, dues setmanes abans que altres anys. També es millorarà el servei de neteja a urbanitzacions, que es veurà reforçat amb dos nous equips durant la temporada alta durant els capvespres i durant sis dies a la setmana, fet que permetrà ampliar les hores de prestació efectiva del servei.

Finalment, s'incrementarà la neteja durant el torn de nit, amb la incorporació durant la temporada alta (entre el 16 de juny i el 15 de setembre) d'un nou servei manual amb vehicle auxiliar durant sis vespres a la setmana, tant al nucli antic com a la resta de nucli urbà. Aquest dispositiu escombrarà, buidarà papereres i farà neteja en general.

stats