Política 17/05/2023

Ciutadans permetrà l'entrada dels VTC a Palma si governa

Guasp vol consensuar amb els taxistes la mesura que ha presentat abans de viatjar a Eivissa per "demanar a Sánchez actualitzar el plus d'insularitat"

2 min
Taxis i VTC conviuen a l'aeroport de Palma.

PalmaLa candidata autonòmica de Ciutadans, Patricia Guasp, ha presentat aquest dimecres les mesures de mobilitat que aplicarà en cas que governi. Guasp ha anunciat que consensuarà amb el sector del taxi l'entrada dels VTC a Palma, alhora que vol habilitar noves llicències de taxis: "Estam davant una nova temporada turística i no hi ha serveis públics per arribar fins a l'aeroport".

A més, la candidata de la formació taronja ha promès crear una aplicació mòbil per tal que els usuaris "puguin comanar un taxi a cop de clic", ja que "ara mateix és una missió impossible aconseguir-ne un a les Illes".

Guasp ha fet l'anunci des de l'aeroport de Palma, minuts abans d'agafar un avió cap a Eivissa, on coincidirà amb Pedro Sánchez. "Exigim que actualitzi el plus d'insularitat perquè vinguin empleats públics a les Balears", ha explicat la candidata. Des de Ciutadans han volgut llançar un missatge al president de l'Estat: "Quan governi, aniré a la Moncloa i no sortiré d'allà sense que hagi actualitzat un plus per als nostres empleats públics que porta obsolet i caduc des de 2006".

Construir els habitatges públics a Son Busquets, una de les prioritats de Cs per a Palma

També aquest dimecrtes, la candidata a l'alcaldia de Palma, Eva Pomar, ha anunciat que "farà realitat" els 831 habitatges de Son Busquets "després d'anys de promeses incomplertes" per part del Pacte i del PP. Segons la seva opinió, "Son Busquets és un exemple més de la mala gestió dels partits de l'equip de govern i de les promeses incomplertes del PP, que porta des del 2010 dient que construirà habitatges".

Segons ha afegit, Son Busquets està pendent de la redacció del seu Pla Especial, "que no estarà fet fins a finals de la pròxima legislatura, és a dir quatre anys més, i, a més, el nou Pla General no contempla la conservació d'alguns pavellons que poden formar part del seu patrimoni històric", ha lamentat. Durant una roda de premsa a aquesta zona de Palma, Pomar també ha assegurat que faran una gran zona verda i una àrea recreativa "per al gaudi de tots els palmesans" i perquè es pugui "practicar esport a l'aire lliure".

stats