Política 20/06/2020

Els ciutadans balears no aproven cap conseller del Govern

Segons una enquesta que ha fet l'IBES per a 'Última Hora', Francina Armengol és l'única política que ha aprovat, amb un 5,1

Ara Balears
1 min
El ple del Parlament balear, en una imatge d'arxiu

PalmaEls ciutadans de les Illes Balears no aproven cap dels consellers del Govern, segons ha informat Última Hora a partir d'una enquesta que ha fet l'Institut Balear d'Estudis Socials (IBES) per al mitjà entre el 8 i el 12 de juny. Segons el sondeig, el conseller millor situat és el de Model Econòmic, Iago Negueruela, que està a prop de l'aprovat, amb un 4,7, i per darrere de Negueruela se situa la consellera de Salut, Patrícia Gómez, amb un 4,6.

La consellera de Presidència, Pilar Costa, obté un 4,4 i el conseller de Mobilitat, un 4,2, una mica per sobre de la responsable d'Afers Socials, Fina Santiago, que aconsegueix un 4,1. La resta de consellers ,com Martí March, Mae de la Concha i Rosario Sánchez, obtenen una nota inferior al quatre.

L'enquesta també posa de manifest que la presidenta del Govern, Francina Armengol, és l'única dels representants polítics que ha aprovat, amb un 5,1. La següent nota més alta ha estat per al líder del PP, Biel Company, que ha tret un 4,6, i amb un 4, Miquel Ensenyat se situa com el tercer més ben valorat. Per altra banda, els líders que han obtingut les qualificacions més dolentes han estat el de Vox, Jorge Campos, amb un 2,7, i el representant de Ciutadans, Marc Pérez Ribas, amb un 3,5.

stats