Parlament
Política 01/02/2024

Els cinc diputats díscols de Vox creen nous perfils a les xarxes, on ja es troben paròdies

La nova imatge del crup parlamentari Vox a les Balears prescindeix del color verd i no empra cap logotip

2 min
Els cinc diputats díscols de Vox a les escales del Parlament.

PalmaEls cinc diputats díscols del grup parlamentari Vox –Idoia Ribas, Sergio Rodríguez, Agustí Buades, Manuela Cañadas i María José Verdú– han creat nous perfils a les xarxes socials i s'han desmarcat dels perfils i la imatge oficial del partit d'extrema dreta, ha informat Europa Press. Amb la marca Grup Parlamentari Vox a les Balears, la nova imatge prescindeix del color verd de la formació de Santiago Abascal i no empra cap logotip, encara que sí que manté la bandera d'Espanya.

Nova imatge del grup parlamentari Vox, sense el verd i el logo del partit de Santiago Abascal.

Els cinc diputats, l'expedient disciplinari dels quals ja està en marxa, estan presents a Telegram i Whatsapp, i també han obert perfils a Twitter, Facebook, Instagram i Youtube. Aquests perfils nous estan presidits per una imatge dels cinc parlamentaris a l'edifici dels grups del carrer del Palau Reial. "Cinc diputats compromesos amb l'ideari de Vox", s'assenyala al perfil de Twitter, malgrat que no queda ni rastre de la imatge corporativa del partit. En una de les publicacions que s'han fet a les xarxes des del perfil del grup parlamentari, es carrega contra Le Senne per haver-se reunit amb el PSIB "per alterar les majories de la Mesa del Parlament". També s'han anat penjant totes les entrevistes que han fet els diputats.

Mentrestant, el perfil del partit a les Balears continua publicant l'activitat de la presidenta de la formació, Patricia de las Heras, i d'altres membres de la formació d'extrema dreta, com els representants en el Consell de Mallorca. En aquest cas, el logotip és el de sempre, amb el verd que caracteritza la imatge de Vox.

Ara bé, a les xarxes també s'han originat paròdies del nou grup, com el compte Auténtico Grupo Parlamentario de Vox en Baleares, on es parla de la situació actual amb humor.

stats