Política 10/04/2018

Cifuentes hauria aprovat tres assignatures del seu màster amb firmes de professors falsificades

Són una quarta part del títol del màster que va obtenir a través de convalidacions que no van existir

Ara
2 min
La presidenta de la Comunitat de Madrid, Cristina Cifuentes

BarcelonaCristina Cifuentes hauria aprovat tres assignatures del seu màster en dret públic de l'estat autonòmic amb firmes de professors falsificades. Eldiario.es publica noves informacions sobre el màster de la presidenta de la Comunitat de Madrid. Segons aquest digital, en una suposada reunió de la "comissió de garantia de qualitat" del màster del 24 de maig de 2012 es van aprovar a diversos estudiants la convalidació de tres assignatures. Les tres actes oficials porten el segell de l'Institut de Dret Públic que dirigeix Enrique Álvarez Conde, en les quals se certifica aquesta reunió.

Aquesta reunió, però, no s'hauria produït mai i les actes que tenen el segell oficial de l'Institut de Dret Públic van ser falsificades. El diari digital explica que la presidenta de la Comunitat de Madrid hauria aprovat aquestes tres assignatures, que suposen una quarta part del màster, a través de convalidacions que no s'haurien justificat.

De les sis firmes que apareixen en aquestes actes, dos professors neguen que les haguessin firmat mai i a una altra no li sona. A més, Eldiario.es hauria encarregat un informe grafològic que confirma que cinc de les sis firmes són falses. Un dels sis noms que apareixen a les firmes d'aquestes actes falsificades és el d'Enrique Álvarez Conde, el catedràtic que dirigeix aquest institut universitari de la Universitat Rey Juan Carlos en el que Cifuentes va fer el màster i que recentment ha reconegut que havia "reconstruït" una altra acta falsificada.

Aquestes informacions se sumen a les que ja s'han fet públiques, segons les quals Cifuentes no hauria entregat el treball final de màster i tampoc hi ha una certificació oficial de la matrícula i la seva assistència a les classes.

stats