PP
Política 17/03/2024

Un centenar de persones han assistit a l'acte 'Ruta per la igualtat' organitzat pel PP a Palma

La formació ha carregat contra Pedro Sánchez per l'aprovació de la Llei d'amnistia

ARA Balears
2 min
L'acte ha tingut lloc aquest diumenge a la plaça de les Columnes de Palma

PalmaLa subsecretària d'Igualtat, Conciliació i Política Social del Partit Popular, Ana Alós, ha participat aquest diumenge en l'acte 'Ruta per la igualtat', organitzat pel PP a Palma. Alós ha reclamat la "igualtat" dels espanyols enfront "d'un govern acorralat per la corrupció i disposat a tot".

Alós, al costat de la secretària general del PP balear, Sandra Fernández, i el president del partit i batle de Palma, Jaime Martínez, ha afegit que Pedro Sánchez vol "trossejar Espanya per acontentar els seus socis independentistes"; en canvi, el PP "diu sí a la igualtat", convençuts que "ningú acabarà amb ella si hi ha una unió per defensar-la".

En aquest sentit, Ana Alós ha denunciat així els pactes del president Pedro Sánchez amb els partits independentistes i "les conseqüències que estan tenint per a tots els espanyols". En concret, s'ha referit a l'aprovació aquest dijous al Congrés de la Llei d'amnistia. "Aquesta setmana hem viscut una situació inèdita al nostre país en els darrers 45 anys de democràcia", ha apuntat. "Per primera vegada, Espanya té un govern disposat a dividir els espanyols amb la condició de mantenir-se en el poder. Han aprovat una amnistia total que suposa una esmena a la totalitat a la Constitució i a la separació de poders", ha lamentat Alós.

Prop de 100 persones han assistit a l'acte 'Ruta per la igualtat'

Finalment, Alós ha equiparat aprovar la Llei d'amnistia, una norma que ha qualificat d'"injusta i immoral", amb el cas Koldo, referint-se a totes dues com "dues cares de la mateixa xarxa de mentides, impunitat i corrupció que Sánchez ha instal·lat a Espanya". Per això, ha tornat a demanar la dimissió de l'expresidenta del Govern i actual presidenta del Congrés, Francina Armengol, a qui ha acusat de "continuar tacant la tercera institució del país".

També la secretària general del PP de les Balears, Sandra Fernández, ha denunciat que "l'Estat de Dret està sent atacat amb l'aprovació de la Llei d'amnistia" i ha lamentat que "la ruta per la igualtat hagi hagut d'arribar a les Balears per defensar la pitjor corrupció de totes". "Una corrupció que té en el punt de mira Armengol".

La sostsecretària general del PP, Ana Alós, ha assistit a l'acte

Per part seva, el batle de Palma, Jaime Martínez, ha advertit Sánchez que encara que estigui "convençut que té la possibilitat real de transformar aquest gran país en una república bananera", això "no ho aconseguirà ni ara ni mai" perquè "els espanyols han superat molts obstacles perquè el principi constitucional d'igualtat no es veiés alterat, i aquest nou obstacle, que es diu llei d'amnistia, també el superarem".

Un centenar de persones han assistit aquest diumenge a l'acte organitzat pel PP. Entre els assistents s'hi han pogut veure les conselleres de Salut, Manuela Fernández, i de Famílies i Assumptes Socials, Catalina Cirer. També, la senadora Maria Salom i el portaveu al Parlament, Sebastià Sagreras, entre altres càrrecs, militants i simpatitzants.

stats