Directors generals
Política 21/07/2023

Catalina Maria Salom serà la directora de l'IBDona

Antoni Carmona serà secretari autonòmic d'Innovació i Societat Digital

ARA Balears
1 min
Reunió de Consell de Govern

PalmaEl Consell de Govern ha aprovat aquest divendres els nomenaments d'un nou grup d'alts càrrecs, entre els quals es troba el de Catalina Maria Salom com a directora de l'IBDona i el d'Antoni Carmona com a secretari autonòmic d'Innovació i Societat Digital. Ho ha explicat en roda de premsa el portaveu de l'Executiu autonòmic, Antoni Costa, que ha afegit que s'han nomenat igualment vuit nous directors generals i la nova delegada de la Conselleria d'Educació i Universitats a Menorca, que serà Alejandra Marqués.

Carmona assumirà també la Direcció General de Recerca, Innovació i Transformació Digital, de qui dependrà al mateix temps la Direcció General de Simplificació Administrativa, Modernització i Administració Digital, de la qual s'ha nomenat com a nou director general Francisco Canovas. A la mateixa Conselleria d'Economia, Hisenda i Innovació s'ha nomenat Susana Pérez directora general del Tresor, Política Financera i Patrimoni. A la Conselleria de Turisme, Cultura i Esports s'ha nomenat director general de Cultura Pedro Vidal, i a la Conselleria d'Educació i Universitats s'ha nomenat director general d'Universitats i Ensenyaments Artístics Superiors Antonio Luís Alcover Casasnovas.

De la Conselleria de Famílies i Assumptes Socials s'ha nomenat Catalina Maria Salom Niell com a nova directora de l'BDona, que centralitzarà les polítiques del Govern en matèria d'igualtat i la lluita contra la violència contra les dones; José Falcó Pérez com a director general d'Assumptes Socials; María Farnés Saneiro Buedo, com a directora general d'Infància, Joventut, Famílies, Igualtat i Diversitat; Pedro Cordes Pericàs, com a director general d'Atenció a la Dependència; i Catalina Albertí Victori, com a directora general de Cooperació i Immigració.

stats