Política 07/12/2019

Casado defensa Nadal perquè és "el nostre millor esportista i defensa Espanya a tot el món"

Bauzá també ha defensat el tennista i ha recordat que ell va aprovar la Rafa Nadal Academy

Ara Balears
2 min
Pablo Casado a la seu del PP a Madrid després de conèixer-se els mals resultats.

PalmaEl Partit Popular surt en defensa de Rafel Nadal després de les declaracions del batle de Manacor, que acusava el tennista de "viure al marge del municipi". A través de les xarxes socials, Pablo Casado ha publicat un missatge en defensa de Nadal i justificant el suport perquè és "el nostre millor esportista de tots els temps i un exemple de valors i defensa d'Espanya a tot el món".

Aquesta no és l'única mostra de suport que ha rebut Rafel Nadal dels populars, ja que aquests darrers dies, polítics, simpatitzants i exmembres del partit han utilitzat les xarxes socials amb el hashtag #YoConRafa com a eina per defensar el tennista de les acusacions del batle de Manacor. El Partit Popular de les Illes, per part seva, també ha donat suport a Nadal titllant el batle de Manacor "d'independentista", assegurant que "no es pot qüestionar la 'manacorinitat' de Nadal i el seu compromís amb Mallorca" i sentenciant que les declaracions del batle són "una demostració més de fins on pot arribar l'obsessió del nacionalisme per assenyalar qui no pensa com ells".

Biel Company també ha sortit a través de les xarxes socials en defensa del tennista manacorí i a través d'una piulada ha assegurat que "el batle de Manacor s'equivoca en el fons i en les formes quan qüestiona el manacorí més internacional" i ha remarcat que "Rafel Nadal és un orgull per a Manacor, Balears i Espanya, sempre ha estat un exemple dins i fora de la pista".

Cal recordar que dimecres Nadal publicà una carta oberta en la qual negava que hagués rebut cap tracte de favor en la construcció de la seva acadèmia ni en la modificació del permís d'amarrament de Portocristo per al lloc on deixarà el seu catamarà. El tennista va respondre a les acusacions del batle del municipi assegurant que "he callat durant molt de temps, perquè no m'agrada entrar en determinades polèmiques. Només volia expressar el meu sentiment de dolor i decepció amb determinats temes i dir-vos el que

Bauzá se suma a les mostres de suport i recorda que ell va aprovar la Rafa Nadal Academy

L'expresident balear José Ramón Bauzá ha estat una altra de les personalitats polítiques que ha sortit en defensa de Rafel Nadal després de les acusacions del batle de Manacor. Amb una piulada al seu compte de Twitter, Bauzá ha recordat que "el projecte Rafa Nadal Academy es va aprovar sota la meva presidència" i ha remarcat que es va fer "complint amb tots els requisits tècnics i legals". A més, l'expresident ha assegurat que tenir l'acadèmia a les Illes "és un honor i un posicionament per a Mallorca impagable". "Gràcies per tot, Rafel Nadal, ets el nostre major orgull", ha sentenciat Bauzá.

stats