Política 28/02/2020

Els càrrecs públics d'Unides Podem Menorca oferiran demà detalls de la seva gestió

La consellera Cristina Gómez i la diputada Cristina Mayor explicaran l'acció política

Ivan Martin
1 min
Cristina Gómez, Nati Benejam i Paula Ferrando són els càrrecs públics d'Unides Podem al Consell de Menorca.

MaóEl centre de convencions del Mercadal acollirà aquest dissabte a les 17.30 h l'acte Institucions Obertes 2020, que permetrà conèixer l'acció de govern que han realitzat els càrrecs públics d'Unides Podem a les diferents institucions. En concret, seran la consellera insular d'Ocupació, Habitatge i Cooperació Local, Cristina Gómez; la diputada autonòmica, Cristina Mayor i les dues directores insulars de la formació, Nati Benejam i Paula, les encarregades de detallar els projectes que s'executen des de les seves respectives àrees de gestió.

Entre els programes més rellevants que s'han iniciat a la conselleria de Gómez destaca el de Lloguer Ètic, que promou el lloguer d'habitatges en condicions socialment responsables. Els propietaris es comprometen a aplicar unes condicions en el preu, la durada i la qualitat de l'habitatge a canvi de rebre un seguit d'avantatges proporcionats pel Consell de Menorca, com el suport en la gestió del lloguer, assegurança de la llar, bonificacions especials a l'impost de l'IBI, entre d'altres. D'altra banda, també s'exposarà l'interès que han generat els pressupostos participatius de la màxima institució insular, així com la introducció de clàusules socials i mediambientals en els processos de contractació.

Els assistents podran donar el seu punt de vista sobre els principals temes d'actualitat, emfatitzant la reforma de la carretera general en el tram Maó-Alaior, mobilitat, transició energètica o educació. A més, Unides Podem ha recordat la importància dels projectes iniciats a l'anterior legislatura i que seran una realitat pròximament, com el Pla d'Acció Reserva de la Biosfera, l'ampliació de la reserva marina i el tractament de residus a la planta d'Es Milà.

stats