Eleccions
Política 01/12/2022

Carles Cabrera (El Pi): "Tenc il·lusió i ganes d'impulsar el canvi a Cort"

El vicepresident del partit presenta la seva candidatura per ser el cap de llista de la formació a l'Ajuntament de Palma

ARA Balears
1 min
El Pi Palma

Palma El vicepresident d'El Pi Palma, Carles Cabrera, ha presentat la seva candidatura per ser el cap de llista del partit a l'Ajuntament de Palma a les pròximes eleccions municipals. Cabrera ha explicat que es presenta com a candidat perquè és temps de canvi a Palma.

"Hila ha acabat el crèdit, el seu projecte està esgotat. Ens presentam per millorar una Palma que necessita més serveis de neteja i seguretat", ha assenyalat. També ha afegit que volem "una ciutat que sigui per als veïns, però que alhora no declari la guerra al cotxe amb més zones ORA, Acire o carrils VAO inútils i reduccions de velocitat absurdes”.

El candidat ha defensat que un dels eixos principals del seu programa es basarà en la defensa de la llengua i la cultura, "ja que són les nostres senyes d'identitat". A més, també ha assegurat que la centralitat i la moderació seran el seu marc de referència. En aquest sentit, ha declarat que els partits tradicionals "s'han extremat i l'entrada d'El Pi a Cort suposaria ampliar aquest espai de centralitat política que arraconaria els extrems". El termini per presentar candidatures a les primàries de la formació a Ciutat va començar dilluns passat i estarà obert fins al pròxim 12 de desembre.

Cal recordar que Josep Melià i Antoni Salas encapçalaran les llistes d'El Pi al Parlament i al Consell de Mallorca, respectivament.

stats