Procés electoral
Política 26/11/2022

El Pi presenta Melià i Salas com a candidats al Parlament i al Consell de Mallorca

El Consell General del partit ha donat el vistiplau a les dues candidatures

ARA Balears
1 min
Els candidats i les candidates d'El Pi durant la presentació de les candidatures, aquest dissabte.

PalmaJosep Melià i Antoni Salas encapçalaran les llistes d'El Pi al Parlament i al Consell de Mallorca, respectivament. El Consell General del partit ha donat el vistiplau a les dues candidatures i a partir d'ara ja són oficialment els caps de cartell de la formació per a les pròximes eleccions autonòmiques i insulars. Melià farà equip amb Xisca Mora i Salas, amb Magdalena Vives, que seran les números dos.

"La societat mallorquina i de les Illes Balears tenen una oportunitat, i aquesta ha de dependre d'un partit centrat i no dels extremismes", ha dit Melià. Per part seva, Mora ha afirmat que "necessitam un canvi, amb responsabilitat i recollint la feina feta dels que hi eren abans i pensant en els que vindran després".

Salas ha remarcat que és "la meva vocació política que em fa fer una passa endavant per liderar aquesta candidatura". "El Consell necessita mà de metge i com a número dos de la candidatura faré tot el possible per canviar-ho", ha afegit Vives.

El president del partit, Tolo Gili, s'ha mostrat satisfet per les candidatures. "Són gent de partit, amb experiència i ganes de fer feina. A més, estic segur que aquestes eleccions serem claus per marcar les polítiques dels pròxims anys. És temps de canvi i El Pi el durà a terme", ha declarat.

Ara, la formació acabarà de confeccionar les llistes i els equips per a les pròximes eleccions. Per altra banda, El Pi també començarà un procés per elegir els caps de llista dels diferents municipis.

stats