Política 22/05/2013

Francisco Camps evita contestar cap pregunta dels periodistes sobre les novetats del cas Nóos

L'expresident valencià no ha fet cap declaració referida als documents lliurats per Diego Torres al jutge que acrediten, presumptament, la seva reunió amb Urdangarin

Ara
1 min

ValènciaL'expresident de la Generalitat Valenciana, Francisco Camps, ha evitat respondre als periodistes que l'esperaven avui a les Corts Valencianes per preguntar-li pel 'cas Nóos' després de fer-se públic que Diego Torres va relatar al jutge com es va desenvolupar la reunió que va mantenir Iñaki Urdangarin amb l'expresident valencià i l'alcaldessa de València, Rita Barberá, a la Zarzuela per abordar el projecte de la cimera 'Valencia Summit'.

Camps, però, ha aprofitat les preguntes dels periodistes per reivindicar-se i celebrar el segon aniversari de les eleccions de 2011 que ell va guanyar amb majoria absoluta. "Avui 22 de maig –dos anys després de les eleccions– és un dia especial pel que va significar per a mi i per al PP de la Comunitat Valenciana", ha dit Camps. Per a l'expresident, la importància del dia d'avui no és una altra que es compleixen dos anys d'"una majoria aclaparadora amb 55 escons que no s'aconsegueix tots els dies".

L'expresident i actual diputat del PP ha aprofitat també per reivindicar la seva trajectòria política. "Tres majories absolutes, tres legislatures guanyades, un fet que per a qualsevol polític és extraordinari i excepcional". Camps s'ha negat a respondre qualsevol pregunta relacionada amb el 'cas Nóos', al·legant que "avui 22 de maig no té un altre sentit que parlar d'aquesta qüestió, que és la que per a mi té interès".

stats