Política 17/11/2018

Company: "Si és necessari ballar amb padrinetes, ballarem amb padrinetes"

El president del PP de les Balears ha fet aquesta recomanació durant la clausura de la Jornada Intermunicipal 2018, organitzada pel PP d'Eivissa al Centre Cultural de Jesús

Ara Balears
1 min
Acte de campanya del Partit Popular a Eivissa

PalmaEl president del PP de les Illes Balears, Biel Company, ha instat aquest dissabte els seus companys de partit d'Eivissa a canviar la manera de transmetre el seu missatge "perquè s'entengui". "No utilitzam ni les paraules ni els arguments que toquen", ha assegurat el líder.

Company ha assenyalat que cal traslladar un discurs "amb alegria i que s'entengui", i ha subratllat la importància d'estar "al costat de la gent, escoltar i detectar els problemes per posar-hi solució". "Si és necessari ballar amb padrinetes, ballarem amb padrinetes", ha dit.

Durant la seva intervenció, ha deixat clar que els populars d'Eivissa faran el que ells mateixos decideixin: "És una responsabilitat que us deixam a les vostres mans; no vindrà cap mallorquí a dir-vos el que heu de fer".

De fet, ha recalcat que el PP balear està "en mans de dos eivissencs", en referència al president dels populars d'Eivissa i exconseller d'Hisenda, José Vicente Marí Bosó, i l'exdirector general de Pressupostos i Finançament, Toni Costa.

Segons Company, tant Marí Bosó com Costa varen ser els responsables de recuperar l'"equilibri" de l'economia balear durant la legislatura passada.

De l'Executiu de Francina Armengol, el president dels populars ha criticat que és un "govern de postureig, que viu de rendes".

Marí Bosó ha destacat que la formació eivissenca s'ha "dinamitzat" i ha fugit de ser un partit "adoctrinat". "Ara podem dir que som un partit modern i disposat a donar solucions", ha reiterat.

Per Marí Bosó, els eivissencs demanen un canvi i el PP ha de "donar aquest canvi i oferir un nou impuls", enfront d'aquests darrers quatre anys de "polítiques paralitzades".

Segons el president dels populars d'Eivissa, durant els mesos vinents, el seu partit no pot distreure's, perquè és "l'única garantia". EFE

stats