Política 21/05/2022

Per Balears es presenta a Eivissa com un nou partit "regionalista, de centre i integrador"

ARA Balears
1 min
Presentació del partit a Eivissa.

PalmaPer Balears s'ha presentat aquest dissabte a Eivissa com un nou partit polític "regionalista, de centre, integrador" que vol la representació de les quatre illes –Mallorca, Menorca, Eivissa i Formentera–. Segons ha informat Europa Press, la presidenta de la nova formació, Paquita Ribas, ha afirmat que "té moltes ganes que tothom se senti representat, a gust i que ningú estigui per davall ni per damunt".

"Aquesta terra i la seva gent necessiten ser escoltades i reconegudes. Nosaltres tenim l'eina i es diu Per Balears", ha dit Ribas. Per part seva, el portaveu del partit a Mallorca, Nofre Garcia, ha afegit que "el projecte defensa les diferències de cadascuna de les Illes tenint molt present que juntes situaran les Balears en el mapa". En aquest sentit, ha recalcat que "estam convençuts que amb una estratègia compartida podem aconseguir el benestar de la societat en aquesta terra".

Per Menorca, Jose Cantallops ha afirmat que "cal mirar al futur, amb optimisme i il·lusió, amb ganes de treballar per les Balears". I és que ha subratllat que "Menorca no vol dependre ni de Mallorca ni de Madrid, és el moment de fer sentir la seva veu".

Finalment, Toni Villalonga, per Eivissa, ha manifestat "la gran importància d'ajuntar l'esforç de totes les persones que viuen i estimen aquestes illes, independentment del seu lloc de naixement".

stats