Política 28/10/2019

Balboa: "L'autogovern no és només un dret, també és una manera de millorar els serveis públics"

MÉS-Esquerra exigirà el traspàs al Govern balear de les competències de costes, policia, justícia, ports, aeroports i presons

Ara Balears
1 min
Bel Busquets i Biel Balboa aquest dilluns a Palma

PalmaMÉS-Esquerra ha manifestat aquest dilluns el seu compromís a exigir el traspàs al Govern balear de les competències de costes, justícia, ports, aeroports i presons. El candidat de la formació al Congrés dels diputats, Guillem Balboa, ha presentat aquest dilluns les mesures que vol impulsar la formació ecosobiranista des de la Cambra Baixa després de les eleccions del pròxim 10 de novembre. Balboa ha assegurat que "l'autogovern no és només un dret, sinó també una manera de millorar els serveis públics que beneficia la ciutadania".

"N'exigirem la transferència, però sobretot una adequada assignació pressupostària per dotar-les millor i fer-les més útils", ha continuat Balboa. Així mateix, la vicepresidenta del Consell de Mallorca i co-coordinadora de MÉS per Mallorca, Bel Busquets, ha explicat que cal "anar més enllà per fer efectives totes les competències que recull l'Estatut". Busquets ha criticat la "mala gestió i la manca de recursos" que pateixen aquests serveis que ara gestiona l'Estat.

stats