Eleccions 23-J
Política 08/06/2023

L'assemblea de MÉS per Mallorca votarà avui la coalició amb Sumar

Vicenç Vidal encapçalarà la llista per a les generals del 23 de juliol

1 min
L'assemblea de MÉS per Mallorca reunida aquest dijous

PalmaL'assemblea de MÉS per Mallorca votarà aquest dijous si Ara Més, la marca que aglutina MÉS per Mallorca, Més per Menorca i Ara Eivissa, es presenta a les eleccions generals del 23 de juliol en coalició amb Sumar, el projecte amb el qual Yolanda Díaz pretén aglutinar el màxim nombre de forces polítiques de l'esquerra. Aquesta reunió de l'assemblea es durà a terme a la seu de CCOO a partir de les 18.45 hores.

Vicenç Vidal serà el candidat al Congrés si finalment Ara Més i Sumar concorren en coalició el 23-J. A hores d'ara es treballa contra rellotge per arribar a acords en temes importants del programa polític, segons assenyalen fonts properes a Ara Més. El treball se centra en uns acords mínims, i un dels punts que ja estarien clars és que el diputat o diputats per les Balears que puguin ser elegits gràcies a aquesta unió tindran independència per defensar els interessos de les Balears per damunt de lleialtats estatals.

Des de l'anunci de Pedro Sánchez d'avançar els comicis, els equips negociadors de la plataforma de Yolanda Díaz i de la marca que aglutina l'esquerra sobiranista de les Balears han mantingut contactes informals, i fonts d'Ara Més afirmen que hi ha bona predisposició a "construir un projecte potent".

stats