Política 11/10/2019

Podem assegura que Sánchez governarà amb la dreta "si pot triar"

El partit morat es presenta amb el mateix programa que el 28-A

Maria Llull
1 min
Beni Aguiló, Antònia Jover i Lucía Muñoz durant la roda de premsa d'aquest divendres

PalmaLes candidates de Podem al Congrés per les Balears, Antònia Jover i Lucia Muñoz, i la candidata al Senat, Beni Aguiló, han explicat aquest divendres quina serà l'estratègia del partit morat per a la campanya i les línies bàsiques del programa electoral per a les eleccions del 10 de novembre, el qual gairebé és el mateix que a les eleccions del 28-A. Un dels arguments defensats per les candidates per demanar el vot a Podem és que, "si Pedro Sánchez pot triar, elegirà governar amb la dreta", ha apuntat la cap de llista al Congrés, Antònia Jover. "Hi haurà un govern de coalició, que podrà ser de dretes o progressista", ha afegit.

Cap de les tres candidates s'ha mostrat preocupada pel fet que el partit d'Íñigo Errejón, Més País, es presenti també a les Balears. "No veiem cap traspàs de vots de Podem cap a Més País. A més, tothom té dret a triat el partit que consideri. El que feim nosaltres és explicar el nostre programa a la gent", ha assenyalat Jover. Per part seva, la número dos de la llista al Congrés, Lucía Muñoz, ha insistit que Podem continua sent "l'esperança d'un futur millor en aquest país".

Un dels actes previstos per a la precampanya electoral serà la participació de la diputada de Podem per Canàries, Vicky Rossell, en un acte a Palma el 19 d'octubre. Així mateix, les candidates dedicaran les properes setmanes a visitar pobles de les Balears i reunir-se amb militants i diferents col·lectius socials.

stats