Política 03/07/2021

Armengol: "El PSOE és l'instrument més útil per afrontar els majors reptes en els pitjors moments"

ARA Balears
1 min
Imatge del comité federal del PSOE d'aquest dissabte

PalmaLa secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern, Francina Armengol, ha recalcat aquest dissabte que "el PSOE és l'instrument més útil per afrontar els majors reptes en els pitjors moments". Aquestes declaracions les ha fetes durant el Comitè Federal del PSOE a Madrid, el primer presencial després de la pandèmia.

Així mateix, la presidenta ha destacat que el Partit Socialista és "l'únic que té un projecte de futur per a Espanya, amb valentia, compromís, esperança i il·lusió", i ha deixat clar que "la dreta no és una alternativa". Armengol ha continuat la seva intervenció recalcant la manera de governar dels socialistes, que és "defensant les persones, especialment les més vulnerables". A més, ha agraït al president del govern espanyol, Pedro Sánchez, i a la resta de militants que hagin demostrat "la gran fortalesa" del partit.

També han assistit a la reunió la secretària d'Organització del PSIB-PSOE, Silvana González; la secretària de Política Autonòmica, María José Campos, i el diputat en el Congrés, Pere Joan Pons. Durant la seva intervenció, Pons ha recalcat les bones xifres de les Balears en la creació de feina i l'arribada de turistes. "La temporada turística ja està en marxa i han començat a arribar els turistes britànics", ha dit.

stats