Inici de legislatura
Política 22/08/2023

Armengol nomena Quim Torres director del Gabinet de la Presidència del Congrés

Álvaro Gil en serà el director de Comunicació

1 min
Quim Torres ha estat fins ara un dels diputats del Grup Socialista en el Parlament.

PalmaLa presidenta del Congrés dels Diputats, Francina Armengol, nomenarà Quim Torres director del seu gabinet, segons ha fet públic el PSIB aquest dimarts mitjançant un comunicat. Torres és llicenciat en Periodisme i en Ciències Polítiques i, abans d'iniciar l'etapa en la política, va treballar en diversos mitjans de comunicació, com el dBalears i l'ARA Balears. Ha estat cap de Gabinet de la Presidència del Govern entre el 2016 i el 2023 –el seu predecessor en el càrrec va ser Pere Joan Pons–, i aquesta legislatura era diputat del Grup Socialista al Parlament.

Però aquest no és l'únic nomenament, perquè Armengol també ha designat Álvaro Gil com a director de Comunicació. Gil és llicenciat en Periodisme i màster en Creativitat Publicitària. Després de treballar a diversos mitjans, va ser el director general de Comunicació del Govern entre el 2015 i el 2023. Fins ara, era assessor del Grup Socialista al Parlament.

El substitut de Quim Torres al Parlament a partir del proper ple de la Cambra serà el secretari general de Joventuts Socialistes a les Illes Balears, Ares Fernández, ha informat el PSIB. Fernández és graduat en Dret i té un màster en Advocacia per la UIB.

stats