Política 17/12/2018

Armengol nomena el seu equip de confiança per fer front a les eleccions

Iago Negueruela coordinarà la conferència política de març i Quim Torres, Álvaro Gil i Andreu Alcover formaran l'oficina de la candidata

Carles Tudurí
2 min
Reunió de l'executiva dels socialistes de Balears.

PalmaEl PSIB ha nomenat aquest dilluns l'equip de l'oficina de la seva candidata al Govern per a les eleccions autonòmiques del pròxim mes de maig, Francina Armengol, i el coordinador de la seva conferència política, que durà a terme al març, que serà el secretari d'Ocupació del partit i conseller de Treball, Iago Negueruela.

El secretari d'Idees, Programes i Formació, Javier de Juan, ha indicat que aquesta conferència serà un instrument per "establir mecanismes de participació i crear un projecte integrador en contraposició amb els projectes excloents de la dreta". Per la seva banda, Negueruela ha agraït la confiança del partit i de la seva secretària general, Francina Armengol, per aquest nomenament.

El PSIB-PSOE ha reunit aquest dilluns la comissió executiva per posar en marxa la conferència política i designar el seu comitè organitzador, presentar la nova campanya de comunicació 'Transformant' i incorporar nous membres al consell assessor en polítiques d'igualtat.

Al costat de Negueruela, hi haurà com a principals impulsors de la conferència política la secretària d'Organització del partit, Silvana González; la secretària de Política Autonòmica, Maria José Camps, el diputat al Congrés Pere Joan Pons, i Alberto Magro com a assessor de comunicació, a més de Javier de Juan.

Negueruela ha destacat que “moltes de les mesures que aprovarem aquesta setmana en els quarts pressupostos de la legislatura són fruit de la conferència política del 2015”, assegurant que “tenim el repte de fer una nova conferència política per reprendre l’agenda social i impulsar polítiques destinades a millorar la vida de les classes mitjanes i baixes de les nostres illes”.

Pel que fa a l'oficina de la candidatura de Francina Armengol, el cap estratègic és Quim Torres i el responsable de comunicació, Álvaro Gil. El portaveu de l'oficina serà Andreu Alcover.

L’executiva també ha aprovat la nova campanya 'Transformant' per comunicar “la transformació que s’està fent al conjunt de les nostres illes arran de les polítiques del PSIB-PSOE a totes les institucions, que permeten recuperar espais, distribuir riquesa i generar oportunitats, tot assumint que encara queden molts reptes per aconseguir”, segons ha explicat Negueruela.

A més, s'incorporen al consell assessor per a polítiques d'igualtat la professora Margalida Moll, llicenciada en Geografia i Història, i María José Hernández Ortiz, llicenciada en Medicina.

stats