Política 20/02/2018

Armengol evita pronunciar-se sobre la limitació de vehicles a Eivissa, Mallorca i Menorca

El portaveu d'El Pi, Jaume Font, li ha demanat per aquesta qüestió després que el Govern donàs a conèixer que limitaria l'entrada de vehicles a l'illa de Formentera

Jaume Ribas
1 min
La presidenta del Govern, Francina Armengol, durant la sessió plenària d'aquest dimarts al Parlament.

PalmaEl portaveu del grup parlamentari El Pi, Jaume Font, ha demanat al ple d'aquest dimarts al Parlament de les Illes Balears pels plans del Govern sobre la limitació a l'entrada de vehicles, especialment de lloguer, a les illes d'Eivissa, Mallorca i Menorca.

El diputat regionalista s'ha pronunciat sobre aquest tema després que el Govern anunciàs la limitació, d'acord amb el Consell de Formentera, de l'entrada de vehicles a la pitiüsa menor. “El problema no és només a Formentera, és també a Eivissa, Mallorca i Menorca”, ha afirmat Font. El diputat s'ha referit sobretot als vehicles de lloguer, tot i que la llei que afectarà Formentera restringirà l'entrada de vehicles de tot tipus.

Armengol no s'ha pronunciat de manera clara sobre les intencions del Govern per a la resta d'illes i s'ha limitat a exposar les facilitats de Formentera per dur a terme aquesta regulació: hi ha consens social i les competències en Policia Local i xarxa de carreteres pertanyen a una sola institució. “Cada illa té les seves circumstàncies i s'hi ha de treballar de manera diferent”, ha dit la presidenta.

stats