Política 23/10/2020

Armengol lamenta la imatge que s'ha donat pel cas Hat Bar, però no demana disculpes

La presidenta del Govern ha donat explicacions sobre els fets de dia 7 d'octubre

M. C.
2 min
Francina Armengol durant la presentació dels quatre habitatges de protecció oficial a Menorca.

PalmaLa presidenta del Govern de les Illes Balears, Francina Armengol, ha lamentat aquest divendres la imatge que s'ha donat pel cas Hat Bar, però no ha demanat disculpes. "Lament moltíssim que la imatge que es pugui traslladar no és allò que ha succeït en realitat", ha dit. Davant dels mitjans de comunicació, ha explicat els fets que varen succeir dia 7 d'octubre, quan la varen trobar fora del bar que va rebre una sanció per no complir les restriccions anti-covid-19.

Armengol ha reiterat que va abandonar l'establiment "devers la una de matinada" i ha assenyalat que s'ha traslladat una imatge distorsionada" dels fets. A més, ha dit que lamenta molt "tot el que ha succeït després" i que aquest fet pugui posar en risc el treball que s'ha fet per frenar el coronavirus. "Lament que això pugui qüestionar les mesures tècniques i sanitàries per fer front al covid-19 i lament que es pugui posar en dubte el treball de tantes persones que estan fent feina per eliminar aquesta malaltia".

En referència a la desaparició de l'acta de sanció al bar que va posar la Policia Local de Palma, Armengol ha afirmat que no hi té res a veure. "Sap greu que expliqui tots els detalls i es continuï exposant un relat que no reflecteix el que va passar". La presidenta ha rebutjat considerar la petició de dimissió que va fer el PP i, a través de les xarxes socials, ha remarcat que "acabar amb el covid-19 ha estat, és i serà la nostra prioritat".

Armengol ha fet aquestes declaracions després de l'acte d'entrega de claus de quatre habitatges de protecció oficial al municipi menorquí de Sant Lluís.

stats