Política 22/10/2020

Biel Company demana la “dimissió immediata” de Francina Armengol

El president del Partit Popular a les Balears exigeix que la cap del Govern autonòmic demani perdó per l'acta policial que la situa a les 2 h de la matinada a un bar de Palma

A. T.
2 min
Biel Company ha demanat la seva dimissió en una roda de premsa.

PalmaEl president del Partit Popular a les Balears, Biel Company, ha demanat aquest dijous en roda de premsa que la cap del Govern autonòmic, Francina Armengol, dimiteixi immediatament del seu càrrec i demani perdó per haver estat a les 2 h de la matinada a l'exterior d'un bar de Palma. Així ho recull una acta policial a la qual ha tingut accés Company després que Última Hora la publicàs.

Segons ha explicat el president popular autonòmic, l'acta policial recull les declaracions del propietari del bar on es trobava Armengol, en què al·lega que no va tancar abans perquè "hi havia una autoritat, concretament la presidenta del Govern balear", ha dit Company. "Per respecte a la gent i a la policia, i davant uns fets tan greus", Armengol "ha de dimitir de manera immediata", ha sentenciat.

Preguntat en roda de premsa per si considera oportú convocar eleccions, Company ha evadit la pregunta i ha respost que, "d'entrada, Armengol ha de dimitir", sense especificar cap altra mesura. "La mateixa persona que imposa les restriccions és la mateixa que se les bota després", ha criticat el president del PP a les Balears.

Va ser el mateix Biel Company que durant la segona sessió del Debat de Política General va destapar amb insinuacions el possible escàndol que afecta directament la presidenta. "El que no pot passar és el que hem llegit aquests dies, que una conegudíssima política era a les 2 h de la matinada amb el seu cap de comunicació a un bar que havia d'estar tancat i que la Policia Local de Palma va haver de tancar després per les queixes dels veïns", va dir Company al Parlament, i va afegir que qui "no compleixi ha de respondre".

stats