Política 06/07/2023

Armengol fa una crida a la mobilització per "salvar la memòria democràtica, els drets LGTBI i la igualtat"

Així ho va expressar la candidata del PSIB a les generals en un sopar de precampanya a Inca

ARA Balears
1 min
Els dirigents socialistes Catalina Cladera, Francina Armengol i Virgilio Moreno

PalmaLa candidata del PSIB al Congrés, Francina Armengol, ha fet una crida a la mobilització a les eleccions generals per "salvar la memòria democràtica, els drets LGTBI i la igualtat". Així ho va expressar en un sopar de precampanya a Inca, en el qual varen participar al voltant de 150 persones, juntament amb altres càrrecs del partit, com ara la secretària general dels socialistes de Mallorca, Catalina Cladera.

"Lluitarem pel que creim, pels nostres valors i principis, davant l'amenaça de Vox", va afirmar Armengol, segons ha recollit Europa Press. L'expresidenta també va defensar l'orgull del treball fet durant anys "molt complicats", que ha permès deixar la millor dada d'atur i una economia pròspera, i ha criticat que el pacte PP-Vox només vol la llibertat "per als seus".

Finalment, la candidata del PSIB va assegurar que es presenta a les eleccions "amb la mateixa il·lusió, compromís i força que quan el 1999 es va presentar a la candidatura socialista a l'Ajuntament d'Inca". Per la seva banda, Cladera va expressar que aquest dissabte comença el compte enrere per recuperar el Consell de Mallorca i la resta de les institucions.

stats