Política 10/06/2023

Armengol, al Comitè Federal del PSOE: "Vaig decidir liderar la llista al Congrés per defensar les Balears"

Així s'ha expressat en entrar al Comitè Federal del PSOE, que se celebra a Ferraz

ARA Balears
1 min
La presidenta del Govern en funcions, Francina Armengol

PalmaLa secretària general del PSIB-PSOE i presidenta del Govern en funcions, Francina Armengol, ha afirmat que va prendre la decisió de liderar les llistes dels socialistes de les Balears al Congrés dels Diputats per "defensar" les Illes i per treballar pel bé de la seva comunitat autònoma. Així s'ha expressat en declaracions als mitjans de comunicació en entrar al Comitè Federal del PSOE, que se celebra a Ferraz, on ha manifestat la seva intenció de "consolidar els drets aconseguits des del Govern balear i des del govern d'Espanya en els últims anys".

Armengol ha assegurat que el PSOE "surt a guanyar" les eleccions "amb tota la força, el compromís i la valentia" per "evitar un govern central de PP i Vox".

Sobre els conflictes generats després que l'aparell de l'Estat del PSOE retocàs la proposta de llista en alguns territoris, la secretària general del PSIB-PSOE i presidenta en funcions del Govern ha defensat l'experiència de la seva comunitat, on, segons ella, s'han presentat "unes llistes absolutament renovades".

stats