El post 23-J
Política 16/08/2023

Armengol: "La ciutadania espera que encetem una legislatura de diàleg, feina i consens"

Els socialistes han fet l'anunci aquest dimarts

ARA Balears
1 min
La diputada balear del PSOE al Congrés, Francina Armengol

PalmaLa ja candidata del PSOE a presidir el Congrés, Francina Armengol, ha expressat que "la ciutadania espera que encetem una legislatura de diàleg, feina i consens". Així ho ha manifestat a les xarxes socials, on també s'ha mostrat "molt emocionada i agraïda" per la confiança del seu partit perquè sigui la candidata a presidir la Mesa del Congrés dels diputats.

"Feim política per solucionar els problemes de la gent, transformar la societat i avançar cap a un futur millor", ha conclòs Armengol en el missatge. Per la seva part, els socialistes han destacat que Francina Armengol és "una dona que representa la lluita per la igualtat, la justícia social i l'aposta per la convivència basada en el diàleg".

La líder del PSIB ha governat en coalició a les Balears amb Podem i els sobiranistes de MÉS per Mallorca, que per primera vegada tindran un diputat al Congrés, Vicenç Vidal. La tria d’Armengol és una clara picada d’ullet als partits cridats a configurar la majoria que porti el PSOE i Sumar a dominar la mesa del Congrés i, després, a repetir a la Moncloa. Altres noms amb els quals s'havia especulat, com el de Félix Bolaños o Patxi López, haurien estat un desincentiu per a Junts.

stats