Política 25/11/2021

Apesteguia i Alzamora consensuen una permanent eminentment femenina i amb representació de tots els corrents

Maria Ramon serà la secretària territorial i Marta Carrió exercirà de portaveu

1 min
Els integrants de la futura permanent de MÉS

PalmaLa permanent que sortirà de la V Assemblea General de MÉS per Mallorca –es farà els dies 26 i 27 de novembre– serà eminentment femenina i tindrà representants de tots els corrents del partit segons el que han acordat els candidats al Parlament i al Consell de Mallorca, Lluís Apesteguia i Jaume Alzamora, que seran el coordinador i el secretari general de la formació ecosobiranista, respectivament.

El termini per presentar una llista acaba a les 14 h i els dos candidats tenen clara la seva aposta per liderar MÉS amb un objectiu clar: arribar a les eleccions del 2023 en les millors condicions possibles. Qui va ser rival d'Apesteguia a les primàries per encapçalar la llista al Parlament, Maria Ramon, serà la nova secretària Territorial dels ecosobiranistes, que tindran com a portaveu Marta Carrió –que és directora general d'Infància, Joventut i Famílies del Govern.

La coordinadora general de Benestar Social de Cort, Catalina Trobat, serà la nova secretària d'Organització, i Catalina Inès Perelló agafarà les regnes de la Secretaria de Comunicació. La regidora de Model de Ciutat, Habitatge Digne i Sostenibilitat, Neus Truyol, serà la nova secretària de finances, i la delegada de l'Àrea de Polítiques Transversals de l'Ajuntament de Manacor, Carme Gomila, encapçalarà la Secretaria de Relacions Polítiques. D'altra banda, la regidora d'Igualtat, Serveis Socials, Educació, Formació i Treball de l'Ajuntament de Marratxí, Aina Amengual, serà la nova secretària de Política i Estratègia.

A banda de la permanent, l'Assemblea haurà de triar 18 membres per a l'executiva de MÉS, respectant el criteri de paritat. També cal recordar que dins la direcció del partit hi haurà els membres nats –representants de les institucions.

stats