Política 04/06/2022

Antònia Jover (UP) aspira a reeditar el Govern del Pacte en les eleccions del 2023

Així ho ha manifestat en la sessió plenària del partit a Mallorca

ARA Balears
1 min
La coordinadora autonòmica de Podem, Antònia Jover, i la secretària d'Acció Institucional, María Teresa Pérez.

PalmaLa diputada d'Unides Podem (UP) en el Congrés i coordinadora autonòmica a les Balears, Antònia Jover, ha afirmat aquest dissabte que aspira a reeditar el Govern del Pacte en les eleccions del 2023. "S'ha demostrat que el Pacte ha fet avançar les Balears i ha posat fi a la corrupció del PP", ha manifestat Jover. Així ho ha afirmat després de participar en la sessió plenària de Podem Mallorca, en la qual s'ha triat a la nova estructura del partit.

"A partir d'aquest dissabte, Podem comença a preparar-se per a les eleccions del 2023, amb la finalitat de reeditar el Govern del Pacte". Jover ha afegit que "creim en el municipalisme i per això volem que el Consell de Mallorca, l'ajuntament dels ajuntaments, pugui continuar endavant, quan està a punt d'aconseguir tenir un deute zero. És molt important perquè, en legislatures anteriors, la institució insular va ser un niu de corrupció".

Per aquest motiu, ha confiat que Podem tornarà a reeditar el govern de coalició per "continuar apostant per l'agricultura, la innovació, les energies renovables i l'economia circular, tan necessària, perquè les Balears siguin una terra de futur".

stats