Política 27/11/2021

Antònia Jover presenta la seva candidatura per liderar Podem Balears

La diputada de Podem al Congrés ha dit que el seu lema és 'Créixer'

ARA Balears
2 min
Antònia Jover acompanyada de diversos càrrecs institucionals i militants de Podem Balears.

La diputada de Podem al Congrés dels Diputats, Antònia Jover, ha presentat la seva candidatura per liderar la formació morada a les Balears. La candidatura duu per nom 'Créixer', però segons explica amb l'objectiu de "créixer, guanyar i transformar". A més, la idea del seu projecte estarà enfocada a enllaçar els municipis i enfortir els governs progressistes.

Jover apunta cap a un Podem enfortit. "Des que el partit va néixer a les Illes, la dreta no ha tornat a governar", ha destacat la candidata. Per això, ha constatat que Podem ha demostrat que sap governar i fer-ho "molt millor". Així, la seva intenció és continuar sent una "palanca de canvi i transformació". Ha recordat que Podem ha aconseguit ser la primera força progressista a les Illes en dues ocasions i que "ho volen tornar a ser".

La diputada ha esmentat la pandèmia i ha reforçat el seu discurs dient que el seu partit ha demostrat ser capaç de fer una política diferent durant un moment tan complicat i inesperat com el que ha vist el món actual. Així i tot, també ha mirat cap al futur i ha assegurat que no vol recuperar "l'antiga normalitat, marcada per la precarietat i la corrupció del PP", sinó que volen anar més enllà i cercar la igualtat.

Jover ha acabat dient que és conscient de la responsabilitat que assumiria, però també és per aquest motiu que vol fer aquesta passa "tan important i il·lusionant". A més, s'ha de recordar que la seva candidatura ha tingut el suport de personalitats com la de l'exactual vicepresident del Govern, Juan Pedro Yllanes; la vicepresidenta primera del Parlament i diputada, Gloria Santiago, i la consellera de Medi Ambient al Consell de Mallorca, Aurora Ribot, entre molts d'altres.

stats