Política 08/01/2022

Antònia Jover: "Les nostres polítiques només estan condicionades pels nostres ideals, no devem res a ningú"

La coordinadora de Podem a les Balears presideix el primer Consell Ciutadà Autonòmic des de la seva elecció

ARA Balears
1 min
La coordinadora de Podem a les Illes, Antònia Jover.

PalmaLa coordinadora de Podem a les Illes Balears, Antònia Jover, ha assegurat que les polítiques de la formació "només estan condicionades pels seus ideals d'un món més just i més sostenible", posant l'accent que "no devem res a ningú". Segons ha informat el partit en una nota de premsa, Jover ha presidit aquest dissabte el seu primer Consell Ciutadà Autonòmic.

"Podem és l'alternativa real a aquells que volen governar per arrasar amb tot i amb tots. Aquells que venen a col·locar les Illes al cim de la corrupció, els de les polítiques del desenvolupisme salvatge que acaba amb tot el patrimoni cultural i que amenacen de destruir amb retallades els pilars socials bàsics com la sanitat i l'educació", ha dit la coordinadora.

Jover ha remarcat "haver impulsat l'Ingrés Mínim Vital, les successives pujades del Salari Mínim Interprofessional i la Llei d'habitatge". També ha destacat el fet d'"haver aconseguit posar d'acord la patronal i sindicats per recuperar drets per als treballadors en la Reforma Laboral".

"Estam protegint i fomentant el nostre sector primari i afermant la transició energètica. Són dos sectors clau per al futur de les Illes i també per demostrar que som capaços de gestionar d'una manera diferent de com s'ha fet anteriorment", ha assenyalat la coordinadora. En aquest sentit, Jover ha explicat que "la presència de Podem és garantia d'ampliació de drets i nous avanços socials".

stats