Política 25/09/2023

Antoni Salas (El Pi): "És indignant que Vox creï aquesta Oficina de la Imposició i Crispació Lingüística"

Assegura que el partit d'extrema dreta "viu de la crispació i el que volen és que discuteixin per aquest tema"

ARA Balears
1 min
Antoni Salas, portaveu d'El Pi al Consell de Mallorca

PalmaEl portaveu d'El Pi al Consell de Mallorca, Antoni Salas, ha criticat la proposta de Vox de crear l'Oficina de Garantia de la Llibertat Lingüística i remarca que "els polítics ens hauríem de concentrar a donar solucions reals a la gent, com abaratir el cost de la senalla de la compra o abaixar el cost de les hipoteques, i deixar d'espenyar la societat amb confrontacions lingüístiques". "És indignant que Vox creï aquesta Oficina de la Imposició i Crispació Lingüística", ha sentenciat.

En aquest sentit, Salas ha assegurat que Vox no creu en la igualtat de les llengües. "Les dues llengües són nostres, són iguals i han de tenir els mateixos drets i els mateixos deures, especialment en aquells ciutadans que formen part de la funció pública", ha destacat el portaveu del partit regionalista. A més, ha denunciat que el que vol fer Vox és "una nova inquisició lingüística amb el senyor Campos com a Torquemada".

D'altra banda, el regionalista ha denunciat que el partit d'extrema dreta "viu de la crispació i el que volen és que discuteixin per aquest tema". "És l'única manera que tenen de fer política", ha lamentat Salas. El regionalista ha assegurat que aquesta no és la manera de fer feina del seu partit i que ells aposten per una gestió que aporti propostes útils per als ciutadans i els doni solucions, i no per "crispacions que no ens duen enlloc".

stats