Política 17/04/2023

Álex Sáenz de San Pedro, director d'Asima, número 2 de la llista de Prohens

La presidenta del PP balear ha descrit com "un luxe" comptar amb el director de l'Associació d'Industrials de Mallorca

1 min
El director d'Asima, Álex Sáenz de San Pedro

PalmaEl director de l'Associació d'Industrials de Mallorca (Asima), Álex Sáenz de San Pedro, serà el número 2 de la candidatura del PP balear al Parlament per Mallorca, just per darrere de la candidata a la presidència del Govern, Marga Prohens. Així ho ha confirmat la mateixa presidenta del PP a través de Twitter, on ha descrit com "un luxe" comptar amb Sáenz de San Pedro.

"El PP balear és un projecte de portes obertes, que vol posar les millors persones al servei de les Balears. Un luxe comptar amb ell com a dos de la meva candidatura. Un home que ha apostat des del sector empresarial per la innovació, la sostenibilitat i la conciliació", ha expressat Prohens en una piulada a Twitter. Sáenz de San Pedro també ha estat president de l'associació estatal que integra tots els polígons industrials.

Els populars col·loquen així un independent en el número 2, a diferència de la majoria de partits que aposten per càrrecs interns. El segon de la candidatura del PSIB és el conseller Iago Negueruela; a MÉS per Mallorca ho és la batlessa d'Esporles i responsable territorial del partit, Maria Ramon; a Podem ho és el secretari d'Organització, Alejandro López; i a El Pi, la batlessa de Porreres i vicepresidenta de la formació, Xisca Mora.

La llista del PP ha estat una de les grans incògnites, pocs dies abans que s'acabi el termini per registrar les candidatures electorals. S'espera que al llarg del dia d'avui es donin a conèixer la resta dels integrants, on hi haurà absències si el compara amb la del 2019, com la de l'exlíder del partit Biel Company.

stats