Política 20/09/2019

Alaior es desmarca de Menorca i participarà a Fitur amb expositor propi per promocionar-se

L'Ajuntament i un total de 13 empreses assumiran el cost econòmic que suposa la contractació de l'expositor

Ivan Martín
1 min
L'equip de govern d'Alaior (PP) vol diferenciar-se turísticament de la resta de municipis de Menorca.

AlaiorL'equip de govern d'Alaior ha decidit participar en la pròxima edició de la Fira Internacional del Turisme (Fitur), que se celebrarà a final de gener a Madrid, en solitari. Per aquest motiu, ha anunciat la contractació d'un expositor de 32 metres quadrats amb l'objectiu de promocionar les potencialitats del municipi com a destinació turística. El cost de l'expositor serà assumit pel mateix Ajuntament i un total de 13 empreses locals. El batle, José Luis Benejam, assegura que la iniciativa "no va en contra de ningú, sinó que reforça el que ja s'està fent".

Benejam considera que el terme municipal té "suficients arguments" per presentar-se a la fira més representativa del sector turístic. A més, el dirigent del Partit Popular ha emfatitzat l'aposta del Consistori en matèria de promoció turística. "Independentment d'aquesta acció, continuarem donant suport a l'estratègia promocional de les institucions regionals i insulars, reforçant des de la perspectiva municipal la millor projecció d'Alaior", apunta. El batle entén que entre les diverses qualitats que té el poble en destaca "el brillant moviment cultural i una oferta d'agroturismes excel·lent, que complementen el tradicional sol i platja".

El Consistori ha agraït el suport de les empreses que han volgut contribuir a la iniciativa i remarca que hi havia demanda entre aquest sector per donar-se a conèixer "de manera específica" respecte de les seves competidores. El lema escollit per l'equip de govern és 'Alaior és vida, pura Menorca', que intentarà singularitzar el municipi a través de la sostenibilitat i la cultura. La idea és captar l'interès dels turistes d'alt nivell adquisitiu, amb sensibilitat ecològica i artística.

stats