Política 11/03/2019

Xavier Pericay: "Pérez Ribas no és el líder del partit, sinó el candidat a portaveu parlamentari"

El portaveu de Ciutadans ha insistit que no anirà a cap llista

Maria Llull
1 min
El portaveu de Ciutadans, Xavier Pericay.

PalmaEl portaveu de Ciutadans, Xavier Pericay, ha indicat aquest dilluns que l'empresari Marc Pérez-Ribas "no és el líder" de la formació taronja, sinó tan sols "el candidat" a les pròximes eleccions autonòmiques. Sobre la seva derrota a les primàries del passat dissabte davant Pérez-Ribas, l'encara líder del partit ha assenyalat que "la militància l'ha considerat el millor", encara que ha lamentat la confusió que ha portat molt a gent "a pensar que s'elegia el cap del partit, quan no era així".

Pericay ha comentat que els militants "no han valorat" la seva feina com a portaveu parlamentari i ha tornat a dir que continuarà "amb les seves responsabilitats" fins al final de la legislatura. "El partit té unes estructures al marge de les institucions, i no veig cap motiu perquè Ribas estigui al comitè autonòmic", ha afegit.

Sobre la possibilitat de formar part d'alguna llista, Pericay ha insistit en la seva negativa. "No aniré a cercar un altre lloc per continuar amb un sou", ha dit. "Continuaré amb les meves responsabilitats fins a acabar la legislatura", ha afegit. El portaveu ha explicat que ha posat el seu càrrec "a disposició del partit" i que tractarà el seu futur dins la formació "a Madrid".

stats