Política 17/07/2019

Vicenç Vidal sobre Son Busquets: "Que el Ministeri prioritzi el finançament abans que l'habitatge em pareix una salvatjada"

El senador autonòmic de les Illes Balears ha assegurat que lluitarà per revertir la decisió de Defensa

Ara Balears
1 min
Vidal en la seva intervenció en el ple d'aquest dijous.

PalmaEl senador autonòmic de les Illes Balears, Vicenç Vidal, s'ha mostrat molt crític aquest dimecres amb la decisió del Ministeri de Defensa de subhastar Son Busquets. "Que ara el Ministeri prioritzi el finançament abans que l'habitatge em pareix una salvatjada, treballam perquè la situació es reverteixi", ha assegurat Vidal en el programa 'Al Dia' d'IB3 Ràdio.

Vidal s'ha mostrat també molt crític amb Pedro Sánchez i ha assegurat que "no tenc previst assistir a la seva investidura", tot i que ha remarcat que escoltarà "el seu discurs per veure si ens torna a deixar de banda". Sobre les polítiques estatals, Vidal ha mostrat rebuig a l'aplicació del 155. "No puc entendre que suspengui una autonomia ni tampoc que persones com els Jordis o polítics siguin a la presó", ha sentenciat el senador.

Sobre el seu nou càrrec, Vidal ha apuntat que "anar al Senat no és una cosa que jo hagués plantejat, però que els meus companys m'hagin proposat com a senador és tot un honor". Preguntat sobre les seves funcions al Senat, Vidal ha assegurat que "treballaré en quatre eixos: el fet de ser senador autonòmic, drets i llibertats, polítiques ambientals i finançament (REB)".

stats