Política 08/05/2019

Teodoro García Egea demana el suport "en defensa de les Illes, d'Eivissa i dels municipis"

El secretari general del Partit Popular ha demanat una "oportunitat" per a la formació amb vista a les eleccions del pròxim 26 de maig

Ara Balears
2 min
Teodoro García Egea demana el suport del votants "en defensa de les illes,  d'Eivissa i en defensa dels municipis"

PalmaEl secretari general del Partit Popular, Teodoro García Egea, ha reclamat aquest dimecres a Eivissa una "oportunitat" per a la formació amb vista a les eleccions del pròxim 26 de maig. García Egea ha participat en la presentació de les candidatures eivissenques al Parlament balear i al Consell insular en un acte realitzat al Centre Cultural de Jesús.

El secretari general del PP ha assenyalat que els candidats populars solucionaran els "errors" d'aquesta darrera legislatura en aquelles administracions governades per l'esquerra. En relació amb els resultats dels comicis del passat 28 d'abril, García Egea ha apuntat que rebutgen un "possible" govern de Pedro Sánchez "amb els independentistes, amb la gent de Podem o amb el suport de Ciutadans". Per García Egea, el govern "nefast" de Sánchez portarà "atur, recessió i problemes" a les Illes Balears.

El número 2 del PP ha recordat que a la Junta d'Andalusia hi havia "més de 3.000 milions d'euros en inversions esperant que algú mogués un paper, esperant que algú donàs un permís", ha criticat, i ha instat a evitar que a Eivissa es "paralitzin" les inversions i els tràmits "s'eternitzin". Finalment, García Egea ha ressaltat que és necessari "mirar al futur" i donar suport a la formació popular "en defensa de les Illes, en defensa d'Eivissa i en defensa dels municipis". "Eivissa no es mereix continuar estant paralitzada i no es mereix anar en segona velocitat quan altres territoris van en primera velocitat", ha conclòs.

El candidat del PP Eivissa al Parlament balear, Toni Costa, per part seva, ha assegurat que defensarà "els interessos dels eivissencs amb un projecte polític clar, fruit d'una experiència acumulada durant molts panys, en benefici dels ciutadans als quals ens devem".

El candidat al Consell d'Eivissa, Vicent Marí, ha anunciat que durà a terme una revisió consensuada del PTI "que protegeixi el territori, però també els drets de les famílies que, generació rere generació, han cuidat la terra i el camp eivissenc".

Marí s'ha compromès a ajudar i impulsar l'activitat de "totes aquelles associacions que ajuden els qui més ho necessiten i que han vist que el que es va erigir com a 'govern de les persones' els ha deixat tirats, sense pagar-los les ajudes, i a la vora del precipici".

El president del PP d'Eivissa, Josep Vicent Marí Bosó, ha demanat "unir esforços i unir el vot" amb vista al pròxim 26 de maig, perquè, en cas contrari, "tenim quatre anys més de supèrbia de (Rafa) Ruiz". "Si no unim el vot, els d'esquerra tornaran a governar les institucions", ha remarcat.

stats