Política 10/02/2018

La diputada Tania Marí, elegida presidenta de Noves Generacions del PP d'Eivissa

Marí, que substitueix Toni Ramon en el càrrec, ha assegurat que la seva generació està compromesa amb "la unitat d'Espanya"

Ara Balears
1 min
La diputada Tania Marí, elegida presidenta de Noves Generacions del PP d'Eivissa

PalmaEl tercer Congrés Insular de Noves Generacions del Partit Popular d'Eivissa ha elegit la diputada del Parlament Tania Marí com a nova presidenta de la formació juvenil del partit. Marí, que sustitueix Toni Ramón en el càrrec, ha assegurat que un dels seus objectius prioritaris és mantenir NNGG com la "principal organització política juvenil de l'illa", una generació "compromesa amb la llibertat, la tolerància, la democràcia i la unitat d'Espanya".

En el seu discurs, Marí ha ressaltat que els joves del Partit Popular estan preocupats no només per les polítiques de joventut, sinó també per l'economia, el medi ambient, la sanitat, l'habitatge o l'educació.

El nou equip de Tania Marí està integrat per 20 joves de diversos municipis d'Eivissa i compta amb Santi Canals com a nou secretari general.

El president del PP Eivissa, José Vicente Marí Bosó, ha animat els joves a "ser part de les solucions als

problemes que té Eivissa en l'actualitat", perquè "mai s'és massa inconformista ni massa ingenu, de fet necessitam més que mai la mirada ingènua i inconformista per resoldre els problemes que tenim".

stats