CAMPANYA
Política 07/07/2018

Rivera, Valls i Mesquida encapçalen l’acte de Cs a Palma

Aquest diumenge té lloc la presentació de la plataforma España Ciudadana en un acte a Palma

S. V.
1 min
Joan Mesquida, en una imatge d’arxiu d’un acte del PSOE, partit que acaba de deixar.

PalmaEl líder de Ciutadans dins l’àmbit estatal, Albert Rivera, l’exprimer ministre francès Manuel Valls i l’ex-director general de Turisme a Calvià Joan Mesquida presenten avui la plataforma España Ciudadana en un acte a Palma en el qual tampoc faltaran els dirigents del partit en l’àmbit autonòmic, encapçalats per Xavier Pericay.

Serà la primera ocasió que Mesquida es deixarà veure en públic en un acte de Ciutadans. El mes d’abril passat anuncià que deixava el PSOE després de 32 anys de militància i dos càrrecs importants dins el govern espanyol: el de secretari d’Estat de Turisme i el d’exdirector de la Guàrdia Civil i la Policia Nacional. Ho fa justament dos dies després que la seva excompanya de partit i amiga, Aina Calvo, hagi estat nomenada directora de l’Agència Espanyola de Cooperació Internacional per al Desenvolupament, just després de l’inesperat canvi de govern a Madrid.

España Ciudadana

L’acte de Ciutadans tindrà lloc aquest dematí al parc de la Mar de Palma, on es presentarà la plataforma España Ciudadana, una estratègia del partit d’Albert Rivera per recuperar l’orgull de sentir-se espanyol i contraposar-se amb el moviment independentista de Catalunya.

És la tercera presentació que es du a terme d’aquesta campanya, que abans ja ha passat per Madrid i Màlaga.

stats