Política 01/03/2018

El batle de Pollença diu que no té constància de la denúncia per trama urbanística

El motiu és que durant anys només es va cobrar un 20% de l'import de les infraccions urbanístiques i no el 50%, com marcava la llei

Ara Balears
1 min
El batle de Pollença, Miquel àngels March

PollençaEl fiscal Anticorrupció, Joan Carrau, veu indicis de delicte en la tramitació d'expedients d'infracció urbanística a l'Ajuntament de Pollença des de l'any 2004, segons que ha informat el diari 'Ultima Hora'.

Però el batle de Pollença, Miquel Àngel March, diu que no sap res de la suposada denúncia per trama urbanística. Creu que tot el debat prové de la investigació que la Fiscalia duu a terme des d'un temps ençà sobre la compra de l'antic cinema Capitol, que es va fer durant l'anterior legislatura, el conveni urbanístic de l'any 1999 i tots els expedients d'infracció urbanística des de l'any 2004. March afirma que "en aquest sentit, nosaltres vàrem facilitar a Fiscalia tota la documentació que ens va demanar".

El batle de Pollença explica que el 2008, aproximadament, es va canviar el model de tramitació dels expedients urbanístics i es va començar a cobrar un 50% per expedient.

L'origen de la investigació recau en la denúncia presentada per l'exarquitecte de l'Ajuntament de Pollença, Rafel Balaguer.

stats