Política 10/05/2019

El Pi es compromet a fer més habitatges socials, ampliar la xarxa ferroviària i millorar carreteres

Els candidats Jaume Font i Xisca Mora han signat els compromisos de la formació amb la ciutadania

K. O.
1 min
El Pi es compromet a fer més habitatges socials, ampliar la xarxa ferroviària i millorar carreteres

PalmaEl candidat al Parlament i president d'El Pi, Jaume Font, i la candidata al Consell de Mallorca, Xisca Mora, han obert la campanya electoral signant les deu propostes a què es comprometen, respectivament, amb els ciutadans de les Balears per als pròxims quatre anys. Destaquen les promeses de construir més habitatges socials, ampliar la xarxa ferroviària i millorar carreteres secundàries. Les mesures són qüestions fonamentals que els regionalistes s'ha compromès a desenvolupar a través del Govern i el Consell Insular de Mallorca.

Entre els compromisos signats per Jaume Font, destaquen l'impuls a la construcció d'habitatges socials, l'ampliació de la xarxa ferroviària i l'increment de la inversió en innovació. També hi ha un compromís per proporcionar més ajuts a la dependència, la lluita contra la violència masclista i per afavorir l'impuls de les renovables. A més, Font ha reafirmat el compromís d'El Pi amb la defensa del comerç de proximitat, la baixada d'impostos a les rendes baixes i mitjanes i la reivindicació d'un millor sistema de finançament autonòmic.

Per la seva banda, la candidata al Consell, Xisca Mora, s'ha compromès a solucionar els problemes de mobilitat, especialment en els accessos a Palma; a millorar les carreteres secundàries, a agilitzar l'Administració insular i a potenciar l'esport en edat escolar. També ha destacat el seu objectiu de crear l'Institut de la Cultura de Mallorca, posar en marxa un pla estratègic per a la gent gran, elaborar un pla d'accessibilitat i promoure les energies renovables.

stats