X. Pericay: "Què més ha de passar perquè Barceló dimiteixi?"

El portaveu de Ciutadans al Parlament torna a qüestionar el vicepresident del Govern i l'"adoctrinament a les escoles"

"Quantes crisis han de tenir les  conselleries  de  MÉS  perquè Barceló se senti responsable?", s'ha qüestionat el líder de Ciutadans ( Cs) , Xavier  Pericay , que aquest dimarts reclamarà al Parlament la dimissió del vicepresident del  Govern .

Pericay  ha reiterat la pregunta sobre l'"adoctrinament" a les escoles , una qüestió sobre la qual també demanarà al ple d'aquest dimarts a la presidenta del  Govern , Francina Armengol, per plantejar-li si la seva confiança en Biel Barceló "continua inalterada" després que la directora general de Turisme, Pilar Carbonell, cessàs després de ser imputada en el cas  Cursach" .

El diputat de  C's  ha recordat que ja va demanar a Armengol per aquesta confiança quan va ser destituït com a director general de l'Agència de Turisme de Balears ( ATB)  Pere Muñoz, imputat en el cas dels contractes, també de presumpta corrupció.

Segons el parer de  Pericay , el vicepresident està arrossegant una "ombra permanent d'ineficàcia en la gestió i, sobretot, l'ombra de corrupció que plana a partir del cas dels contractes i d'altres casos que s'hi han afegit".

A més, el líder de  C's  ha tornat a qüestionar el paper de Podem, que, ha augurat, "no forçarà la destitució de Barceló malgrat que el seu paper és determinant per conformar la majoria parlamentària per aprovar els propers pressupostos".

D'altra banda,  Pericay  ha explicat que en el ple defensarà la retirada del projecte pressupostari del  Govern  perquè, encara que celebra l'increment de les polítiques socials, posa de manifest una gestió ineficient. "L'increment es malbarata en la gestió", ha dit.

EDICIÓ PAPER 09/12/2018

Consultar aquesta edició en PDF