Política 10/04/2019

El FSE-PSOE d'Eivissa critica Casado i l'acusa de voler "espantar el turisme"

La Federació Socialista d'Eivissa ha emès un comunicat en resposta a les declaracions del president del PP

Ara Balears
1 min
El visitants internacionals i la seva despesa turística creixen prop d'un 20% el mes de gener

PalmaLa Federació Socialista d'Eivissa (FSE-PSOE) ha lamentat aquest dimecres que el president del PP, Pablo Casado, "hagi vingut a Eivissa a perjudicar la imatge turística de la nostra illa, parlant d'una suposada turismofòbia que no existeix". Segons han informat en un comunicat, per als socialistes, "amb aquestes paraules totalment fora de lloc, Casado només aconsegueix traslladar a l'exterior una imatge d'Eivissa que no es correspon amb la realitat". "O és que vol que els nostres visitants i la ciutadania espanyola en general pensin que a Eivissa hi ha un rebuig de la població al turisme? És una llàstima que Eivissa no s'hagi salvat de les mentides i exageracions tan habituals del líder del PP", ha sentenciat el partit en el comunicat.

La FSE-PSOE ha exigit al PP eivissenc que faci rectificar el seu líder, "que no permeti que Pablo Casado torni a perjudicar la nostra imatge i que, si mai torna a la nostra illa, que no sigui per dir barbaritats com aquesta".

Pel que fa a l'impost turístic, la FSE-PSOE també ha manifestat la seva sorpresa perquè Pablo Casado hagi promès la derogació de l'Impost del Turisme Sostenible, quan aquest és competència del Govern de les Illes Balears i no del govern de l'Estat. "És molt preocupant que una persona que aspira a presidir Espanya es comprometi a una mesura que ni tan sols pot complir".

"L'Impost del Turisme Sostenible és una mesura que no ha restat turistes a la nostra illa, ja que està plenament acceptat pel viatger, s'aplica a les principals destinacions turístiques del món, i reverteix molt positivament en el territori".

stats