Política 15/03/2019

Un altre exregidor del PP es passa a Vox: Juan Feliu s'incorpora al projecte polític de Calvià

L'exregidor del Partit Popular s'incorpora al partit d'extrema dreta perquè és "l'única alternativa que genera il·lusió”

Ara Balears
1 min
Foto Juan Feliu

PalmaL'exregidor del Partit Popular a l'Ajuntament de Calvià Juan Feliu ha deixat el partit per incorporar-se al projecte polític de VOX en aquest municipi, segons ha informat la formació en un comunicat. Feliu, que va abandonar el grup municipal del PP fa unes setmanes i ara és regidor no adscrit, ha assegurat que VOX és “en aquests moments l'única alternativa que genera il·lusió”. “Calvià necessita un projecte valent per tornar a col·locar el municipi en primera línia econòmica, social i especialment turística”, ha sentenciat Feliu.

En opinió de Feliu, a Calvià s'ha de recuperar la relació "oberta" de l'Ajuntament amb els ciutadans, que han estat "els grans oblidats en els últims anys". La coordinadora de Vox Calvià, Idoia Ribas, ha remarcat que és "un gran honor" per a aquest comitè local comptar amb la incorporació de Juan Feliu, per la seva preparació i experiència en la gestió municipal. “Sumam els millors a l'equip i és inevitable que els que pensam igual acabem junts”, ha manifestat Ribas.

Feliu és llicenciat en Farmàcia per la Universitat de Barcelona; diplomat en Òptica Oftàlmica i Acústica Audiomètrica per la Universitat de Barcelona i té un màster universitari en Direcció d'Empreses per la Universitat de Barcelona i un altre en Farmàcia Assistencial per la Universitat de València.

En l'administració pública ha estat inspector farmacèutic municipal, mentre que a l'Ajuntament de Calvià va ser responsable de projectes de l'àrea de Vies i Obres de 2005 a 2007, i de les àrees d'Activitats i Comerç de 2013 a 2015. Actualment treballa com a inspector a la Direcció General de Farmàcia de la Conselleria de Salut del Govern balear.

stats